19 maart is er weer Landelijke opschoondag

 

Zaterdag 19 maart Landelijke opschoondag

 

Op zaterdag 19 maart wordt de Landelijke opschoondag gehouden. In gemeente Montfoort wordt al enige jaren aan deze actie meegedaan. Zo ook dit jaar weer. Op vrijdag 18 maart gaan diverse basisscholen in gemeente Montfoort het gebied rondom de scholen schoonmaken.  Op zaterdag 19 maart organiseert Zwerfvuilambassadeurs een opruimactie met de inwoners van Montfoort.

  

Is het vele zwerfvuil op de straten en in de sloten u een doorn in het oog? Dan kunnen we daar met elkaar wat aan doen. Van 10:00 u tot 12:00 u gaan we aan de slag. We starten vanaf de parkeerplaats bij de Hoflandhal. Voor prikstokken, hesjes en vuilniszakken wordt gezorgd. Loopt u met ons mee? Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 16 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-19468944

 

Is zaterdag 19 maart geen goed moment voor u om te helpen, dan kunt u uw eigen prikstok aanvragen zodat u op eigen gelegenheid en tijd een bijdrage kunt leveren aan een schone leefomgeving!

 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws & opruimacties Nieuwsoverzicht 19 maart is er weer Landelijke opschoondag