Actie Kamerik schoon maakt Kamerik spic en span

Op 25 maart werd het zwerfvuil in en langs routes in Kamerik voor de 6e keer weer aangepakt; ruim 50 scholieren en 12 ouders maakten het dorp en omgeving weer 'spic en span'.

Ook in Kamerik zijn er 'supporters van Schoon!' in voldoende mate te vinden. Het Dorpsplatform organiseerde voor de 6e keer de actie Kamerik Schoon waarbij met scholieren van beide basisscholen in het dorp de wegen, plantsoenen en routes weer van talloze blikjes, plastic rommel en ander zwerfafval werden verlost.


Dit project dat in de Landelijke Opschoonweek wordt gehouden slaat steeds beter aan en ruim 50 kinderen en 12 ouders/begeleiders namen er met enthousiasme aan deel. Langs doorgaande (fiets) routes heeft de gemeente nu extra vangnetten voor de rommel geplaatst; hiervan wordt ook goed gebruik gemaakt; helaas wordt toch nog teveel rommel op straat gegooid, maar met de actie lieten de scholieren zien dat dit niet hoeft en veel beter kan. 

Aan het eind van de middag sprak 'dorps'wethouder Tymon de Weger de kinderen toe en trakteerde hij de deelnemers op een stukje taart.
U bevindt zich hier: Home Nieuws & opruimacties Meer in de omgeving Actie Kamerik schoon maakt Kamerik spic en span